Известие

Collapse
No announcement yet.

Обяви за боксерни класики

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

определено мн странно и съмнително - някой да вложи толкова труд да си реставрира така добре тая кола да и присади 1.7 16В (мисля че само в 3-та серия се слагат) и да я подари - най вероятно мотора е на умирачка - пък ако е така хич не си е подарък за тия пари !
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Още по-странното е, че този човек не е от нашата малка групичка, защото никой не го познава. А останахме малко и се знаем уж. Аз също не съм чувал нищо за тая кола, а си заслужава да се знае.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Или е стояла по гаражите и някои които не я познава се опитва да я разкара.

Comment

Ай сега, спекулации.

В тия раздели освен странни хора други не знам.

Истината излиза само наживо.

Иначе, и аз знам един Спринт за продан, който се продава сигурно на 1/3 та от парите вкарани в него ама....

Все още са евтини боксерните класики.

Ако пък и искат 4-5 хил (колкото сигурно е излезнала ако е направена както трябва) ще кажем, ейййй тоя е луд да и иска толкова много
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Неееееее снимките са от на баба сватбата дано и пода е като снимките ка4ествен пък мотора го е.....ите прай се мегата в кенефа и ГАЗ на туй ЗЛАТО

Comment

А ве,пичове,видяхте ли в мобилето каква обява са пуснали вчера от една автокъща?ЗЗ-ка като моята,1.4,93г. 29 000 км, цена по договаряне.На една от снимката долу в краката на пасажерското място има табела с цената - 4000.Помислих си,че са луди.По допълнителна информация се разбра,че цената е в евро.Ххахахаха.Излезе,че не са луди.Просто хората са сбъркали времето и мястото....Хахаха....

Ако успеят да я продадат на тази цена,ще им закарам и моята.Ще им искам само 1500 евро,другото-какво си изкарат...хахахаха

Comment

Просто изглежда уникална 33-ката,някой гледа ли я наживо?

Comment

А бе,да.
                  Днес минавах покрай въпросната автокъща и не се стърпях.Цената е в левове.Както и се очакваше,колата е като излязла от завода.Абсолютно реални километри според мен.Лошото е,че все пак годините са си казали думата и продавачите са наясно с това и цената може да претърпи ревизия.Колко,незнам.
                  Боята на едно или две места много леко се беше понадигнала,което е признак за ръжда.Но не е нещо фрапиращо,даже е нищо.Бензиновата помпа обаче беше доста шумна,когато я запалихме,което не ми хареса...
                  Ако 33-ката беше с големия мотор 1.7 8 клапана,направо щях да се пазаря и да я отнасям.
                  Това е от мен......

Comment

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D.../alfa-romeo-33

Comment

http://bazar.bg/обява–11284842/alfa-romeo-33#

Ето още една.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Имаш ли някакво инфо за тази?
                        Днес ще ходя да я гледам
                        Attached Files
                        Last edited by JORDANGT; d.m.y г., 16:38.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

На феста споменах на доста хора,да се отчета и тук.
                          Ако някой има желание да стяга 1ва серия 33 да ми пише.Щях да я купувам,но май няма да остане финансов капитал за нея.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
                            На феста споменах на доста хора,да се отчета и тук.
                            Ако някой има желание да стяга 1ва серия 33 да ми пише.Щях да я купувам,но май няма да остане финансов капитал за нея.
                            Между другото колата ти е читава, само трябва да и пуснеш едно добро пастиране и няма да си я познаеш. И едни бели мигачи.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Благодаря ти Боби за хубавите думи.За външния вид на колата държа да е приличен,не идеален защото само ще се дразня от най-малкото нещо случило се на пътя-кал,камънчета,акита и др.Предпочитам да я карам и да не се замислям дали ми е перфектна боята.Затова гледам технически да е перфектна,да може да я запаля и да ме откара където си пожелая.

Comment

http://www.cars.bg/c1359994
                                Изглежда доста добре

Comment

Working...
                                X